» SO4EO8 - Spolier alert

 
Orkar inte lägga upp mer gifs från avsnittet sorryyyy...
 

Hmm, vet inte riktigt vad jag tycker om dagens avsnitt. Såklart gör de alltid promon mer spännande än vad avsnittet :// Tjejerna fortsätter att hjälpa Hanna och Emily försöker lösa problemet med hennes hus :o Shit vad läskigt det var!! Den nya tjejen var tydligen Emilys handledare! Har jag typ glömt att hon har varit med för det verkade som det :o Aja haha, kommer fortsätta shippa dem :d Jag har verkligen typ inget mer att skriva. Det med Mona var också vääldigt förvirrande.. Ska vi lita på henne eller inte?? Jag tyckte tyvärr att avsnittet var ett av de sämsta på säsongen, tyvärr. Men det verkar som att nästa avsnitt är väääldigt spännande. Då både Red Coat är tillbaa och Spencer ligger flytandes i en pool/sjö!!! Jag börjar tro att Alison lever!!
 

Vad tyckte jag om avsnittet?
 
Ja, som sagt ett av de sämsta tyvärr ://
 

Vad tyckte ni?

» Aria likes blue

 

» H a n n a

vfarmigas:


endless list of fictional ladies i adore∟hanna marin, pretty little liars

"I can’t go around without a phone. That’s like going around without a brain. Or shoes."

» Sneak Peeks och Promon till avsnitt 4x09


» Awww

 
Ashleys kusin har fått en bebis! Så gullig och ett stort grattis till dem ♥

» Aww va sötaaaa


» -


» The New Girl

 
 
I nästa avsnitt kommer en ny tjej till Rosewood! Det blir spännande att se vad som händer :D 

» Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale and Tyler Blackburn at Coachella

 

» Ny design

Som ni säkert har märkt har vi ändrat design här på bloggen! Dock är det lite små ändringar kvar, t.ex. fler bilder i menyn osv, men den är nästan klar!
 
Vad tycker ni?

» The liars när de var små!

[Bildkälla: prettylittleliars.alloyentertainment.com]
 
Så himla söta!! Ser ni vem som är vem?

» Shay Mitchell

 
 
P E R F E K T

» !!!!!!


» Hanna

 
Så fin!! 

» Ett litet Ezria-moment i det nya avsnittet

ian harding, ezra fitz, aria montgomery, lucy hale
Jag tror fortfarande att Aria och Ezra har känslor för varandra men undra om de någonsin kommer bli som förut..
 
Vad tror ni? 

» Sneak Peeks och promon till avsnitt 4x08

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den sista videon är ett bildspel från nästa avsnitt. Det verkar som att den nya tjejen vill ha Emily mer än en vän. Bara jag som tycker de passar bättre tillsammans än Emily och Paige? :) Även fast jag tycker om Paily också! 

» SO4E07 - Spoiler Alert

 
 

 
 
 

 
 
 

 
Veckans avsnitt väldigt bra. Det hände inte speciellt mycket men det var ändå spännande.
Toby och Caleb börjar jakten på A och 'The Red Coat'. De listar ut vissa saker men vad får ni se om ni kollar hihi :) 
Guud, vad jag tyckte synd om Hanna :( Hanna hälsar på hennes mammas i häktet och inser att det kanske inte finns så mycket hopp. Det börjar även planeras en rättegång, som man troligtvis får se i nästa avsnitt.
Emily hittar nyckeln till Wildens lägenhet på hennes mammas jobb och åker dit med Aria och Spencer. Där får de ett meddelande från A :o 
Mike blir anklagad för att han har slagit sönder Connors bil, men Ezra hjälper familjen Montogmery så att han slipper bli avstängd. Jag tror att det var Ezra som gjorde det.. Annars hände det inte så mycket mer. 
Det slutade väldigt spännande, och det finns fortfarande många frågor man vill ha svar på haha. Längtar redan till nästa vecka :D ♥
 

Vad tyckte jag om avsnittet?

Jag tyckte det var riktigt bra :D Det ska bli sjukt spännande nästa vecka!! 
 

Vad tyckte ni om avsnittet?

» Iiiiiihhh dag släpps avsnittet :D

 
Det nya avsnittet verkar sjukt spännande :D
Kolla på swefilmer nu runt 12.00-15.00 eller på någon annan hemsida, till exempel tv-links!

» Aww så söt!

 
Känner ni igen henne? :D 

» Ezria

 
 
 
 
 
Inte together längre men men

» Spencer Hastings

 

» Hanna gif's

 
 
Hahahahaha älskar verkligen Hanna's roll i serien!

» Paige & Emily

 
Hahahahahaha :'D

 
 
cute

 
alwaysneverbefore:



I promise I won’t leave your side
 
källa: http://fuckyeahpaigeandemily.tumblr.com
 

» Alison diLaurentis

 
Läs inte om du inte har sätt alla avsnitt!!
Först och främst så vet ingen om Alison lever. Men vi kan säga att när hon levde så var hon en bitch haha. Hon bestämde över 'the liars' och var taskig. Det finns teorier om att Alison har eller hade en tvilling. Och att hon sa att hon var Alison medans den riktiga Alison satt inne på Radley. Så att det alltid har varit Courtney hennes tvilling som har varit "Alison". Och att den riktiga Alison är snäll. Och sen en natt så smög den riktiga Alison ut från Radley och blev mördad för att ingen tyckte om henne och att alla trodde att hon var den taskiga av tvillingarna. Fast ingen visste att de var tvillingar. Och därför så har Courtney försvunnit och blivit Red Coat. Det finns en teori som är så och jag tycker den låter rätt så rimlig! Men ingen vet hur det var och det ska bli sjukt spännande att få veta :D 
Alisons familj består av hennes mamma Jessica, hennes pappa Kenneth, hennes bror Jason (som är Spencers halvbror!!!) och hennes tvilling Courtney som ingen vet har funnits eller inte!! 

» Wesley Fitzgerald

Är jag den enda som saknar Ezra's lillebror Wesley i serien? Han var med i säsong 3 men bara i 5 avsnitt så jag vill faktiskt att han ska komma tillbaka! Tycker faktiskt att han och Aria skulle passa jättebra tillsammans!

» Spencer Hastings

Spencer är den smarta och "duktiga" tjejen. Hennes familj har väldigt höga förväntningar på henne och vilket gör att hon är väldigt tävlingsinriktad. Hennes familj består av hennes mamma Veronica, hennes pappa Peter och hennes syster Melissa. Spencer och Melissa har aldrig riktigt gillat varandra. Men Spencer bor bara med Veronica och Peter, eftersom Melissa bor ensam. 
Spencer har tidigare varit tillsammans med Alex Santiago och hon har även kysst Ian och Wren som Melissa har varit tillsammans med. Men just nu är Spencer tillsammans med Toby och de är jättesöta tillsammans!

» Haleb

 
 
 
Awwiiieeee
 
Källa: tumblr

» Behind the scenes - Blandade bilder


» Hitta de på instagram :)

 
Shay Mitchell (Emily) - Shaym
Ashley Benzo (Hanna) - Itsashbenzo
Lucy Hale (Aria) - Lucyhale
Troian Bellisario (Spencer) - Sleepinthegardn
Sasha Pieterse (Alison) - sashapieterse27
Keegan Allen (Toby) - Keeoone
Ian Harding (Ezra) - actuallyharding
Tyler Blackburn (Caleb) - longhaired_child
Holly Marie Combs (Ella, Arias mamma) - H_Combs
 
Kanske har glömt någon, i så fall får ni gärna kommentera så att jag kan skriva till den profilen ♥

» Promos till nästa avsnitt 4x07

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aaaaahhh orkar inte vänta till nästa vecka :D

» Spoby

 
 
 
 
♥ ååhh jag avlider så sötaaa ♥
 

» Nu finns vi på videofyme

Nu har vi skapat en profil på videofyme :) pllswedenn heter vi där! En giveaway kommer inom en vecka :D
 

» S04E06 - Spoiler Alert

 
Tänkte berätta lite om det senaste avsnittet, alltså avsnitt 6.
 
Just nu tycker jag jättesynd om Hanna för att sen hon hittar pistolen i hennes mammas garderob i avsnitt 5 och polisen hittade henne gräva ner det vet hon inte vad hon ska göra. Eftersom det var Toms (Hannas pappas) pistol är ju han inblandad så han bor hos Hanna och Ashley just nu. Hanna ger en video till Emily som Emily ger till Lt. Tanner, vilket ska bevisa en sak. Dock byter A ut den videon till en annan video och i slutet blir Ashley arresterad!!
 
Toby och Spencer åker till Ravenswood där de hittar Mrs. Grunwald. Spencer frågar henne om massa saker om Alison men Grunwald säger att hon inte vet något. Shana är också tillbaka och har börjat i Rosewood High School. När Spencer och Toby är i Ravenswood ser hon även Shana där. 
 
Avsnittet slutar sedan med att någon slår sönder en bil och man får se någon med en Emily-mask!! 

Vad tyckte jag om avsnittet?
Det var inte lika spännande som jag hade förväntat mig så jag blev lite besviken men det var ändå helt okej och det hände mycket saker!

Vad tyckte ni om avsnittet?
 

» Emliy Fields

 
Läs inte om du inte har sett alla avsnitt!! 
Emily är nog min favorit liar. Förut har det alltid varit Spencer men jag börjar mer och mer tycka om Emily. 
Emily är oftast lite mer blyg och tystlåten av sig. Jag tycker om henne men ibland tycker hon mer synd om sig än vad det egentligen är haha. Det kan vara lite irriterande. 
Emily bor med sin mamma, Pam i ett fint hus! Hennes pappa, Wayne är militär och är därför inte hemma så ofta. Men han kommer hem då och då. 
I början av säsong 1 är Emily tillsammans Ben. Men det varade inte så länge till för, hon träffade Maya och började få känslor för tjejer. Hon gjorde slut med Ben och blev tillsammans med Maya. Hon kom ut till sina föräldrar att hon är lesbisk, som blev förkrossade och arga :( Efter en tid hittar Emilys mamma knark i Mayas väska vilket leder till att hon får åka på rehab läger. Under den tiden träffar hon Paige som är taskig mot henne. Lol orkar inte skriva hela historien. Hon Men Maya kommer tillbaka och i slutet av säsong 2 hittas Maya död :'( 
Och sen i säsong 3 blir Emily tillsammans med Paige! 

» http://prettylittle-fashionista.tumblr.com/

Vill tipsa om denna tumblr där man kan ta reda på var vissa plagg som skådespelarna i PLL har på sig är köpta! Tex klänningen nedanför som Hanna hade på sig i avsnitt 5:
 

» Promo till morgondagens avsnitt!

Längtar jättemycket till onsdag då avsnittet kommer ut på swefilmer! I videon säger de att "the strangest moment in Pretty Little Liars history" kommer att hända och avsnittet verkar sjukt spännande!  
 
 

» Hanna Marin

Läs inte det här om du inte har sett alla avsnitt!!
Hanna är enligt mig helt klart den roligaste på hela serien. Älskar hennes roliga och korkade kommentarer om allt, tex "Jenna can't hear us, she's blind!" Hon är väldigt snäll men absolut inte rädd att säga vad hon tycker. Hon är tillsammans med Caleb och de är så himla söta tillsammans! Hanna och Caleb började få känslor för varandra när hjälpte henne med en sak som hade med A att göra och som tack fick han bo i hennes hus. De gjorde sedan slut men blev tillsammans igen i säsong 2 och har varit tillsammans sen dess! 
Hennes föräldrar är skilda och hon bor bara hos sin mamma som heter Ashley. Hanna är väldigt besviken på sin pappa som inte riktigt verkar bry sig om henne. Men just nu i serien har hon också väldigt svårt att lita på sin mamma eftersom hon känns väldigt misstänkt till ett mord. Men vi får se hur det blir med det...
 

» He's a she and She's amazing

 
 
 
 
 
 

» Aria Montgomery

 Läs inte om du inte har sett alla avsnitt!! 
Aria är en liten gullig tjej som är lite mystisk. Hon bor med sin pappa (Byron) och sin lillebror Mike (ögongodis på hög nivå) i ett stort hus. Hennes föräldrar är skilda. Hennes mamma (Ella) jobbar på hennes skola, och har en ny pojkvän som heter Zack. Aria har haft problem med sina kärleks relationer. Hon har tidigare varit tillsammans med Ezra, tjejernas fd. lärare i engelska. Hon träffade honom redan i första avsnittet och senare fick hon då reda på att det var hennes nya engelska lärare. De var tillsammans ett bra tag, tills Ezra fick veta att han hade en son. Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag inte de. Jag har aldrig varit ett Ezria fan lol. Men för många är saknaden stor. Så vi får väl hoppas att det hittar varandra. Dock tycker jag Aria passar mycket bättre med Jake. Hennes karate lärare (: 

» Vart kan man egentligen kolla på pll?

Det är säkert en del som undrar vart man kan kolla, när avsnitten släpps osv. Jo så här gör jag och min kompis som äger den här bloggen :) 
 
Vi brukar på kolla på swefilmer, avsnitten släpps varje Tisdag i USA. Vilket blir natten mellan tisdag och onsdag här i Sverige. Swefilmer släpper alltså ett avsnitt varje onsdag runt klockan 13.00-15.00.
Avsnitten har även då svenskt text vilket kan vara skönt. 
 


Andra sidor kan vara:
 
cokandpopcorn
 
eller 
 
tvlinks
då har de dock inte svensk text. Men det är nog bättre kvalite! 

» SO4EO5 - Spolier Alert


 


 

 

 

 
I det senaste avsnittet så börjar tjejerna leta efter college. Spencers mamma bestämmer att Spencer ska träffa Brendan, som ska hjälpa henne att hitta ett bra college med tanke på att hon inte kom in på UPenn. Emily hakar på, så Spencer och Emily åker till Cicero College för att Alison har ringt dit tidigare (!!). Alltså inte för att de vill gå där, som jag uppfattade det haha. Väl där får de det jobbigt. Men får reda på viktiga saker. 
 
Hanna hittar en sak hon inte vill hitta och försöker desperat gömma det. 
 
Aria försöker få hennes mamma att åka till Wien med Zack (Ellas nya pojkvän). Det går sådär och "A" gör en sak på Ella (!!).
 
Vill dock inte avslöja allt dock. 
 


Vad tyckte jag om avsnittet?
 Jag tyckte det var ett av de bästa på säsong 4. Det var riktigt spännande och man fick reda på vissa saker! 
 

Vad tyckte ni om avsnittet?
 
 

» Mitt första inlägg!

Hej och välkomna till min pretty little liars blogg. Jag kommer försöka uppdatera dagligen, kanske inte nu på sommaren men i vanliga fall ska jag försöka. Jag kommer skriva om avsnitten, lägga upp massa bilder osv. osv. Hoppas ni gillar det ♥ Header kommer ikväll, sitter i bilen på väg hem till Stockholm och min dator ligger hemma haha! Vi hörs snart ♥