» S04E09 - Spoiler Alert

 
 
     
    
    
 
  
I detta avsnitt börjar det med att Ashley's mamma kan släppas fri eftersom Mona har sagt att hon är den som mördade Detective Wilden. Dock behövde Ashley betala 1 miljon dollar för att släppas fri men Ted betalade det så Ashley fick åka hem!
Paige vill hjälpa Emily så hon får gå och träffa en kille som ska hjälpa henne med college och hennes simning, men Paige berättade aldrig hur allvarlig hennes axelskada var så han kunde inte direkt hjälpa henne. Paige ordnar även en överraskningsfest åt Emily men hon blir inte så positivt överraskad eftersom att hon är arg på Paige, eftersom hon inte berättade om hennes axelskada. De pratar med varandra och då säger Emily att hon och Paige inte kommer vara tillsammans nästa år vilket var väldigt sorgligt :(
På festen är även Shana och Jenna, och helt plötsligt försvinner Jenna men Emily hittar henne i en sjö (se bilden längst ner), det var sjukt spännande!! 
Som ni ser på de sista gif:sen så har Jake och Aria en kyss i detta avsnitt, så jag hoppas att de kommer bli tillsammans snart. I slutet får man även se en liten scen med The Red Coat!!
Det hände såklart fler saker, men vill inte skriva om allt. Längtar väldigt mycket till nästa vecka!

Vad tyckte jag om avsnittet?
Jag tyckte det var väldigt bra och spännande!

Vad tyckte ni om avsnittet?  

» Emaya


» ♥ Keegan Allen ♥

image   image   image
      
      
      

» Bilder från 4x11

 
 
 

» PLL-cast funny moments

Hahahahahahahahahahahaha älskar de här videorna, ni måste kolla!

» Hana & Caleb

 
 
 
 

» Pretty Little Kids

Jag la ju upp bilder på Ashley, Lucy, Shay och Troian när de var små för ett tag sen och här är fler bilder på dem plus andra skådespelare i PLL när de var små! 
Ashley Benson Was a Beauty
[Bildkälla: prettylittleliars.alloyentertainment.com]

» Spencer & Toby

 
 
 
 
 
 
 
 
♥♥♥

» O M G


» Åhh, orkar inte vänta ://

 
Gifs från nästa avsnitt :) 

» “You’re really tiny, and i love you.”

 
 
 
 
♥ Sparia ♥